Synka kalender och kontakter

Normalläget då man kör IMAP är att bara epost synkas, men det kan ju finnas de som vill synka annan data och hur gör man då?? Och idag är det kanske inte bara info man har på datorn som man vill synka, utan även via mobil enhet (telefon, surfplatta)

Om man vill synka kalender och/eller kontakter så rekommenderar vi att man kör eposten i Office 365.

Vad kostar Office 365?
Det finns flera olika nivåer för Office 365, men alla epostkonton inom domänen måste flyttas dit. Pris och info finns på Microsoft Office 365 pris-sidan.
Pris och info om Exchange Online finns här: https://products.office.com/sv-se/exchange/compare-microsoft-exchange-online-plans.
I båda fallen ovan kan du kontakta oss för en skräddarsydd offert.