- Inställningar för e-post

Server (samma för inkommande och utgående):

mail.vaiadigital.net

SSL ska användas för såväl inkommande som utgående server

Inkommande server skall ställas in som IMAP, portnummer skall vara 993

Utgående server SMTP, portnummer skall vara 465

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Om du är osäker på lösenordet, prova logga in på webbmailen med en webbläsare: mail.vaiadigital.net

Office 365

I de flesta e-postklienter behöver du inte göra något annat än att ange e-postadress och lösenord, möjligen ange att det rör sig om Exchange eller Office 36r.

Men om du behöver ställa in server/värdnamnet manuellt (tex på en skrivare) och ansluta via SMTP eller IMAP så skall du använda dessa inställningar:
Utgående (SMTP): smtp.office365.com, STARTTLS, port 587
Inkommande (IMAP): outlook.office365.com, SSL, port 993

Inloggningsuppgifter för inkommande server är e-postadressen och lösenordet, samma för utgående server.

Instruktioner
Vi har instruktioner för några vanliga e-postklienter:
Hur konfigurerar jag mitt e-postkonto i datorn eller mobilen