Hur stora bilagor får jag skicka med e-post? Har ni några begränsningar?

Under förutsättning att du skickar med mail.vaiadigital.net så har vi inga begränsningar, men tänk på att mottagarens konto kan ha det. Vi har inte några disk-begränsningar på konton hos oss annat än några undantagsfall. Normala gången är att om det sammanlagda diskutnyttjandet för allt data kunden har hos oss överstiger vad man betalar för, så höjer vi helt enkelt avgiften till kunden enligt gällande prislista. På samma vis sänker vi avgiften då man inte längre överstiger den mängd som ingår.