Vidarebefordra e-post

Det finns två sätt att vidarebefordra e-post från e-postkonton.

Om du har ett e-postkonto t.ex info@dindomain.se och vill att e-post som kommer dit ska vidarebefordras till ett eller flera andra konton gör så här:

1. logga in i kundzonen
  2. Klicka på din e-posttjänst Vaia epost start eller grow
  3. klicka på knappen administrera e-postkonton
  4. klicka på aktuellt konto (info@dindomain.se)
  5. Sök åt länken Email i menyn till vänster.
  6. I fältet forward to, skriv in en eller flera adresser dit du vill e-post ska vidarebefordras. Om du har flera adresser separera dom med ett semikolon. (;)
  7. Spara och avsluta

Alternativ 2

1. logga in i webbmailen för kontot du vill skapa en vidarebefordring från (https://mail.vaiadigital.net)
  2. klicka på figuren uppe till höger, den skuggiga gubben
  3. Välj alternativ och sedan fliken e-post
  4. klicka vidarebefordra
  5. ange adressen eller adresserna du vill vidarebefordra till, separera med semikolon
  6. Tryck ok, klart