Ändra behörighet på e-postkonto

Domänadministratörer kan lägga till och ändra e-postkonton. Dock kan man inte ändra behörighet på ett konto, tex om en användare ska bli domänadministratör (eller sluta vara det) utan då måste man kontakta supporten (support@vildmarksdata.se) och be oss ändra. En domänadministratör kan inte heller ta bort ett annat konto som är domänadministratör, utan då måste vi först ändra till vanlig användare.