Återställa lösenord på storage-konto för en användare

Varje användare som har en inloggning till ett storage-konto (lagringslösning) kan själv återställa sitt lösenord:
  1. Surfa till sidan https://webdav.vildmarksdata.se
  2. Klicka på Forgot-your-password-länken
  3. Ange din storage-användare-epostadress, vanligen något liknande denna: user@storage.domain.xx
    1. Du kommer nu att se en webbsida där du kan ange en kod
  4. Nu skickas ett mail till dig, i mailet finns en pinkod som ska skrivas/kopieras in i rutan på sidan enl punkten ovan. Klicka sen på Next och välj det lösenord du vill använda.
  5. Klart

Via sidan https://webdav.vildmarksdata.se kan du även logga in och komma åt dina filer via webbgränssnittet vilket kan vara praktiskt tex om du är ute och reser eller inte har tillgång till din vanliga dator.