Konfigurera Thunderbird för kalender

Menyn ArkivNyttKalender…

Om du inte ser någon menyrad utan har en liten ”hamburgare” (tre streck ovanpå varandra) ute till höger – klicka på hamburgaren välj Nytt meddelandeKalender…

Nu ska ett nytt fönster öppna sig ”Skapa ny kalender”

Välj I nätverket

Klicka på Nästa

Välj CalDAV

Fyll i Plats: https://mail.vaiadigital.net/webdav/EPOSTADRESS/Calendar (ersätt EPOSTADRESS med din e-postadress)

Klicka på Nästa

Fyll i ditt namn

Klicka på Nästa

Klicka på slutför

Färdigt!

PS
Om du inte använder Thunderbird men blev nyfiken så finns det att ladda ner på getthunderbird.com. Gratis, öppen källkod och går att anpassa vansinnigt mycket!