Inloggning krävs för dokument i storage-mapp

Testar mot: https://storage.vildmarksdata.se/vildmarksdataab/vildmarksdata

SKITER SIG PÅ PUNKT 2
Att fixa webdav om t.ex word kräver inloggningsuppgifter:
1. Öppna Internet Explorer
2. Surfa till https://docs.domain.com och logga in med DIN användare. Kryssa i spara lösenordet.
3. Välj i IEs verktygsfält ”Internet Alternativ”
4. Klicka på fliken Säkerhet
5. Klicka på Betrodda platser
6. Välj Platser
7. Lägg till följande webbplats https://docs.domain.com/ i zonen betrodda webbplatser, välj stäng
8. Välj sedan anpassad nivå
9. Under inställningarna för anpassad nivå, navigera till Autentisering av användare, bocka där i ”Logga in automatiskt med det aktuella användarnamnet och lösenordet”
10. Tryck OK två gånger för att stänga dialogrutan
Prova nu att öppna wordfilerna!