Felsökning för e-post och FTP

1. Kontrollera om nätverket fungerar.

Har datorn som det är problem med kontakt med internet, kan ni surfa och öppna sidor på nätet. Om svaret är nej, prova att starta om datorn. Kvarstår problemet efter en omstart måste ni kontrollera era nätverksinställningar och eran nätverksanslutning.

2. Kontrollera dina kontouppgifter, se inställningar för e-post eller FTP.

Är användarnamnet riktigt? Är lösenordet riktigt? Är det rätt server/servrar som angetts?
Klicka här för att komma till våra guider för hur man konfigurerar sitt epostkonto

3. Kvarstår problemet trots det, kontakta oss.