Kan ni erbjuda SSL-certifikat till min webbplats?

Ja, det kan vi!

I VAIA.cloud är alla webbplatser säkrade med SSL redan från början. Så fort du startat din tjänst hos oss är dina tjänster skyddade av https! Du behöver med andra ord inte bry dig om detta eller fundera på det, det funkar direkt out of the box!

Om du har eller vill ha en VPS-lösning med egna certifikat: kontakta oss på support@vildmarksdata.se så kommer vi med prisuppgift.

Skulle det vara så att du behöver häftigare certifikat, som till exempel ska räcka länge eller vara för wildcardomäner har du fortfarande möjlighet att köpa dessa enligt nedanstående.

Vi kan erbjuda SSL-certifikat från GlobalSign till konkurrenskraftiga priser:

Antal år   1
AlphaSSL   649 kr
AlphaSSL wildcard   1 349 kr
DomainSSL   1 999 kr
DomainSSL extra SAN   799 kr
DomainSSL wildcard   6 889 kr
OrganizationSSL   2 699 kr
ExtendedSSL   5 999 kr

I priset ingår att vi hjälper dig att skapa en CSR och installera certifikatet på en VPS eller webbplats hos oss. Alla cert har stöd för både www och utan www. Har man ett wildcard får man stöd för *.domain.tld och domain.tld. Det är förvånansvärt små skillnader mellan AlphaSSL och DomainSSL, men det finns några:

  1. DomainSSL tillåter att man köper till extra adresser som certifikatet ska gälla för, vilket kan vara bra om man bara vill ha något extra namn och inte vill betala för ett wildcard.
  2. DomainSSL har nåt som kallas för SGC där gamla webbläsare som inte har stöd för senaste teknik kan använda samma certifikat fast med lägre säkerhet (äldre teknik och kortare längder på krypteringsnycklar). Det klarar inte AlphaSSL av, men det är ytterst få klienter som inte har stöd för AlphaSSL.Det handlar i princip om Internet Explorer 5 och en del äldre mobiltelefoner.
  3. Sen finns det en skillnad i hur stor garanti som följer med certifikatet. Det är något som aldrig har nyttjats, men om ett certifikat visar sig bli "hackat" eller knäckt på något sätt, så får den som blivit utsatt en summa pengar. Den är 1000 USD för AlphaSSL och 10000USD för DomainSSL.

AlphaSSL och DomainSSL använder samma rootcertifikat som har funnits ganska länge. Det innebär att de båda har bra stöd i äldre operativsystem. Andra märken av billiga certifikat har inte lika väl spridda rootcertifikat. Om man vill få större trovärdighet, så rekommenderas ett OrganizationSSL. Förutom att validera att ni äger domänen, validerar det även ert företagsnamn. Det ger mer trovärdighet om man ska ha en riktigt seriös e-handel. Dock är det ju inget som alla konsumenter kontrollerar.

Från dig som kund behöver vi veta:
Vald certifikatstyp enl ovan:
Antal år som önskas:
För och Efternamn:
Företag:
Org.nr eller DUNS:
Adress:
Postnr. och ort:
Telefon:
E-post till kontaktperson:

Kopiera raderna ovan och skicka uppgifterna till oss på adressen support@vildmarksdata.se

Priser anges exkl moms.

 

Hjälpte svaret dig? 1 användare blev hjälpta av detta svar (1 Antal röster)