Skapa en egen .user.ini för PHP

Ibland finns det anledning att ändra hur PHP är konfigurerat.
Det kan tex vara ett plugin för Wordpress som kräver en ökning av Max execution time.

Obs! Detta gäller bara de webbplatser som ligger på vår delade hosting, inte de nya VAIA-tjänsterna!

Gör så här:
* skapa en fil som heter .user.ini, antingen direkt i webroot eller lokalt och skicka sedan upp den via FTP
* skriv in den variaabel du vill ändra och sedan vad du vill ha den ändra till. I exemplet Max execution time skriver du in max_execution_time=180

Ange bara en variabel per rad i .user.ini