Kan ni erbjuda SSL-certifikat till Managed Wordpress?

För tjänsten MANAGED, läs Kan ni erbjuda SSL-certifikat till min webbplats?

Vi kan även erbjuda SSL-certifikat från AlphaSSL och GlobalSign till konkurrenskraftiga priser:

Antal år   1   2   3
AlphaSSL   649 kr   919 kr   1 149 kr
AlphaSSL wildcard   1 349 kr   2 249 kr   3 099 kr
DomainSSL   1 999 kr   3 589 kr   4 949 kr
DomainSSL extra SAN   799 kr   1 489 kr   1 989 kr
DomainSSL wildcard   6 889 kr   12 019 kr   16 599 kr
OrganizationSSL   2 699 kr   4 689 kr   6 399 kr
ExtendedSSL   5 999 kr   7 499 kr       -

I priset ingår att vi hjälper dig att skapa en CSR och installera certifikatet din Managed Wordpress. Alla cert har stöd för både www och utan www. Har man ett wildcard får man stöd för *.domain.tld och domain.tld. Det är förvånansvärt små skillnader mellan AlphaSSL och DomainSSL, men det finns några:

  1. DomainSSL tillåter att man köper till extra adresser som certifikatet ska gälla för, vilket kan vara bra om man bara vill ha något extra namn och inte vill betala för ett wildcard.
  2. DomainSSL har nåt som kallas för SGC där gamla webbläsare som inte har stöd för senaste teknik kan använda samma certifikat fast med lägre säkerhet (äldre teknik och kortare längder på krypteringsnycklar). Det klarar inte AlphaSSL av, men det är ytterst få klienter som inte har stöd för AlphaSSL.Det handlar i princip om Internet Explorer 5 och en del äldre mobiltelefoner.
  3. Sen finns det en skillnad i hur stor garanti som följer med certifikatet. Det är något som aldrig har nyttjats, men om ett certifikat visar sig bli "hackat" eller knäckt på något sätt, så får den som blivit utsatt en summa pengar. Den är 1000 USD för AlphaSSL och 10000USD för DomainSSL.

AlphaSSL och DomainSSL använder samma rootcertifikat som har funnits ganska länge. Det innebär att de båda har bra stöd i äldre operativsystem. Andra märken av billiga certifikat har inte lika väl spridda rootcertifikat. Om man vill få större trovärdighet, så rekommenderas ett OrganizationSSL. Förutom att validera att ni äger domänen, validerar det även ert företagsnamn. Det ger mer trovärdighet om man ska ha en riktigt seriös e-handel. Dock är det ju inget som alla konsumenter kontrollerar. 

Från dig som kund behöver vi veta: 
Vald certifikatstyp enl ovan: 
Antal år som önskas: 
För och Efternamn: 
Företag: 
Org.nr eller DUNS: 
Adress: 
Postnr. och ort: 
Telefon: 
E-post till kontaktperson: 

Priser anges exkl moms.

 

Hjälpte svaret dig? 0 användare blev hjälpta av detta svar (0 Antal röster)