Logga in i kundzonen

Ändra dina kontaktuppgifter och faktureringsmetod
Klicka på "överkroppen" uppe i högra hörnet

Välj "Ändra kontoinformation" i menyn
Under "Kundinformation" och "Fakturaadress" ändrar du kontaktinformation.
Under "Betalningsmetod" ändrar du hur du vill ha fakturorna.
Under "Ytterligare information" ändrar du orgnummer och kan välja om du vill slippa betalningskvitto och om du vill ha information vid driftstörningar.
Glöm inte att klicka på "Spara ändringar" när du är klar!

Lägga till en fakturakontakt
Klicka på "Hantera kontakter"
Under "Välj kontakt", välj "Lägg till ny kontakt"
Oftast vill man bara att fakturan skall skickas till en annan e-postadress, tex inskanning, fyll då bara i fältet e-postadress och kryssa i "Faktura e-post" under "Epostinställningar"
Men om du vill ha en annan adress på fakturan fyller du även adress, postadress etc.
Klicka på "Spara ändringar"

Om du vill ha en annan adress på fakturorna, dvs som du just fyllde i, måste du gå tillbaka till "Mina uppgifter" och ändra "Förvald fakturakontakt"
Glöm inte att spara!

Observera att den som står som huvudkontakt får all information från oss, dvs fakturorna skickas dit även när det lagt upp en separat e-post för fakturor.
Fakturan skickas alltså både till huvudkontakt och eventuell fakturakontakt. Det är en brist i vårt system som vi tyvärr inte kan göra något åt i dagsläget.

Flera användare
Om ni är flera som skall kunna logga in i kundzonen måste du lägga upp en kontakt för varje person som skall logga in.
Klicka på "Hantera kontakter", fyll i uppgifter (det räcker i princip med e-postadress, den är användarnamn).
Kryssa sedan i "
Bocka i för att konfigurera ett sub-konto med tillträde K och spara sedanBocka i för att konfigurera ett sub-konto med tillträde till kundzonen".
Välj sedan de behörigheter som skall gälla under "Sub-kontoinställningar"

Fyll i ett lösenord (eller klicka på "Generate password") och spara sedan

Bu cavab sizə kömək etdi? 0 istifadəçi bunu faydalı hesab edir (0 səs)