Från och med oktober 2019 hanterar du DNS-zonen från kundzonen.

Logga in som vanligt och gå sedan in på Tjänster > Mina tjänster.

Klicka på tjänsten Webbhotell - VAIA DNS, klicka på den DNS-zon/domän du vill göra ändringar i.

För att ändra en zon, klicka på "Verktyget med pilen"-knappen längst till höger och välj Modify
Obs! Du kan bara ändra det som står i fältet Data.
För att ändra Name eller Type måste du skapa en ny post. Glöm inte att ta bort den gamla.

För att ta bort en post, klicka på "Verktyget med pilen"-knappenoch välj Delete.

För att skapa en ny post, klicka på Add new record.